Twin Peaks
%
89

Twin Peaks

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Twin Peaks

Moeite met waar je nou Twin Peaks moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Twin Peaks

Samenvatting

'Wie vermoordde Laura Palmer?', is de vraag die op de lippen brandt van de bewoners van het mysterieuze stadje Twin Peaks. Wanneer een tijdje later een ander meisje in shocktoestand het stadje komt binnengelopen, roept lokale sheriff Harry S. Truman de hulp in van FBI-agent Dale Cooper. Samen exploreren zij een web van liaisons en intriges.

Regisseur en acteurs

 • Kyle MacLachlan portait

  Kyle MacLachlan

  Special Agent Dale Cooper

 • Mädchen Amick portait

  Mädchen Amick

  Shelly Johnson

 • Dana Ashbrook portait

  Dana Ashbrook

  Robert "Bobby" Briggs

 • Grace Zabriskie portait

  Grace Zabriskie

  Sarah Palmer

 • Kimmy Robertson portait

  Kimmy Robertson

  Lucy Moran

 • Everett McGill portait

  Everett McGill

  Big Ed Hurley

 • Ray Wise portait

  Ray Wise

  Leland Palmer

 • Sheryl Lee portait

  Sheryl Lee

  Laura Palmer

 • Russ Tamblyn portait

  Russ Tamblyn

  Dr. Lawrence Jacoby

Trailers

Twin Peaks

Benieuwd naar Twin Peaks? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Twin Peaks kunt bekijken.

Twin Peaks streamen

Wil je Twin Peaks streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Twin Peaks gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Twin Peaks downloaden

series als Twin Peaks kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Twin Peaks. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Twin Peaks. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Twin Peaks torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Twin Peaks te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Twin Peaks trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Twin Peaks je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!