The Last Kingdom
%
83

The Last Kingdom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Last Kingdom

Moeite met waar je nou The Last Kingdom moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Last Kingdom

Samenvatting

Het leven van de Saksische jongen Uhtred verandert radicaal wanneer hij gevangen genomen wordt tijdens een invasie van Deense vikingen.

Regisseur en acteurs

 • Alexander Dreymon portait

  Alexander Dreymon

  Uhtred of Bebbanburg

 • Emily Cox portait

  Emily Cox

  Brida

 • Rutger Hauer portait

  Rutger Hauer

  Ravn

 • David Dawson portait

  David Dawson

  King Alfred

 • Ian Hart portait

  Ian Hart

  Beocca

 • Tobias Santelmann portait

  Tobias Santelmann

  Ragnar

 • Thomas W. Gabrielsson portait

  Thomas W. Gabrielsson

  Guthrum

Trailers

The Last Kingdom

The Last Kingdom streamen

The Last Kingdom streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Last Kingdom downloaden

Zin om The Last Kingdom te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als The Last Kingdom te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Last Kingdom torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als The Last Kingdom makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Last Kingdom trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Last Kingdom jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.