The Blacklist: Redemption
%
73

The Blacklist: Redemption

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Blacklist: Redemption

Moeite met waar je nou The Blacklist: Redemption moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Blacklist: Redemption

Samenvatting

Amerikaanse misdaadserie over Tom Keen, die gerekruteerd is door de geheime eenheid Grey Matters. Onder leiding van de sluwe en briljante Susan "Scottie" Hargrave lost deze groep huurlingen problemen op waar de overheid haar vingers niet aan brandt.

Regisseur en acteurs

 • Edi Gathegi portait

  Edi Gathegi

  Matias Solomo

 • Ryan Eggold portait

  Ryan Eggold

  Tom Keen

 • Tawny Cypress portait

  Tawny Cypress

  Nez Rowan

 • Famke Janssen portait

  Famke Janssen

  Susan Hargrave

Trailers

The Blacklist: Redemption

Benieuwd naar The Blacklist: Redemption? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als The Blacklist: Redemption kunt bekijken.

The Blacklist: Redemption streamen

Wil je The Blacklist: Redemption streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Blacklist: Redemption gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Blacklist: Redemption downloaden

series als The Blacklist: Redemption kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Blacklist: Redemption. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Blacklist: Redemption. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Blacklist: Redemption torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Blacklist: Redemption te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Blacklist: Redemption trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Blacklist: Redemption je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!