Scream Queens
%
72

Scream Queens

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Scream Queens

Moeite met waar je nou Scream Queens moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Scream Queens

Samenvatting

Kappa House wordt geregeerd door Chanel Oberlin. Wanneer decaan Munsch besluit dat de studentenverenigingen voor iedereen toegankelijk moeten zijn, breekt de hel los.

Regisseur en acteurs

 • Emma Roberts portait

  Emma Roberts

  Chanel Oberlin

 • Taylor Lautner portait

  Taylor Lautner

  Dr. Cassidy Cascade

 • Lea Michele portait

  Lea Michele

  Hester Ulrich

 • Abigail Breslin portait

  Abigail Breslin

  Chanel #5

 • Keke Palmer portait

  Keke Palmer

  Zayday Williams

 • Billie Lourd portait

  Billie Lourd

  Chanel #3

 • Jamie Lee Curtis portait

  Jamie Lee Curtis

  Cathy Munsch

 • John Stamos portait

  John Stamos

  Dr. Brock Holt

 • James Earl portait

  James Earl

  Chamberlain Jackson

 • Kirstie Alley portait

  Kirstie Alley

  Ingrid Marie Hoffel

Trailers

Scream Queens

Scream Queens streamen

Scream Queens streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Scream Queens downloaden

Zin om Scream Queens te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Scream Queens te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Scream Queens torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Scream Queens makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Scream Queens trailer

Wil je er zeker van zijn dat Scream Queens jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.