Queen of the South
%
77

Queen of the South

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Queen of the South

Moeite met waar je nou Queen of the South moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Queen of the South

Samenvatting

Teresa vlucht uit Mexico nadat haar vriendje, een drugsrunner, is vermoord. Ze vestigt zich in Mexico en lijkt de grootste drugssmokkelaar van het land te worden.

Regisseur en acteurs

 • Alice Braga portait

  Alice Braga

  Teresa Mendoza

 • Justina Machado portait

  Justina Machado

  Brenda

 • Hemky Madera portait

  Hemky Madera

  Pote

 • Veronica Falcón portrait

  Veronica Falcón

  Camila Vargas

 • Peter Gadiot portait

  Peter Gadiot

  James

 • Joaquim de Almeida portait

  Joaquim de Almeida

  Epifanio

 • Gerardo Taracena portait

  Gerardo Taracena

  Cesar “Batman” Guemes

Trailers

Queen of the South

Veel gehoord over Queen of the South en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Queen of the South heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Queen of the South streamen

Wil je Queen of the South, de serie met Alice Braga, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Queen of the South zelfs gratis kijken.

Queen of the South downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Queen of the South ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Queen of the South er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Queen of the South torrent

Op zoek naar een torrent van Queen of the South? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Queen of the South te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Queen of the South trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Queen of the South. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.