Journeyman
%
81

Journeyman

Bekijk de trailer

Kijk Journeyman

Moeite met waar je nou Journeyman moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Matty Burton is wereldkampioen boksen en leidt een gelukkig leven met zijn vrouw Emma en hun dochter Mia. Hij heeft nog slechts een paar wedstrijden te gaan, voordat hij met pensioen gaat. Zo zal hij zijn titel nog moeten verdedigen tegenover de controversiële Andre Bryte. Na een wereldwedstrijd gaat Matty naar huis, waar hij instort door een vertraagde reactie op een verwoestende klap. Als hij ontwaakt uit zijn coma, blijkt hij niet meer de man te zijn die hij was. Terwijl hun omgeving ze in de steek dreigt te laten, werken Matty en Emma hard om hun oude leven weer terug te krijgen. Al snel blijkt dat dit niet zomaar zal gaan en de ware strijd nog moet beginnen.

Regisseur en acteurs

 • Paddy Considine portrait

  Paddy Considine

  Director

 • Jodie Whittaker portrait

  Jodie Whittaker

  Actor

 • Tony Pitts portrait

  Tony Pitts

  Actor

Trailers

Journeyman

Veel gehoord over Journeyman en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Journeyman heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Journeyman streamen

Wil je Journeyman, de serie met Jodie Whittaker, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Journeyman zelfs gratis kijken.

Journeyman downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Journeyman ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Journeyman er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Journeyman torrent

Op zoek naar een torrent van Journeyman? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Journeyman te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Journeyman trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Journeyman. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.