Heimat
%
88

Heimat

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Heimat

Moeite met waar je nou Heimat moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Heimat

Samenvatting

Maar liefst vier jaar nam de restauratie in beslag van een van de grootste naoorlogse Duitse films: Edgar Reitz’ familiekroniek Heimat over de lotgevallen van de inwoners van het fictieve dorpje Schabbach. EYE brengt de digitale 4K-restauratie van deel 1 (uit 1984) van dit magnum opus in de landelijke theaters. Een unieke kans om kennis te maken met de Duitse en Europese geschiedenis van de 20ste eeuw! Bij de heruitbreng verschijnt ook een dvd-box van distributeur Lumière. Begin jaren negentig baarde Edgar Reitz opzien met de eerste elf afleveringen van de monumentale tv-serie Heimat. Tijdens de restauratie heeft Reitz de elf afleveringen herverdeeld in zeven delen. Het aan één stuk bekijken van Heimat is een unieke belevenis. Het eerste deel van het epos speelt zich af in het fictieve dorpje Schabbach op de Hunsrueck in de jaren 1919-1982. Centraal staan de jonge Maria, die we zien opgroeien van een 17-jarige meisje tot oude vrouw, en haar familie,. Net als de rest van Duitsland moet ze zich door de crisis van de Eerste en de Tweede Wereldoorlog slaan. De wederopbouw en de woelige jaren zestig van vorige eeuw gaan ook niet aan het dorpje voorbij, waarbij Reitz je het gevoel geeft dat Schabbach en de familie Simon het centrum van de wereld zijn. Heimat volgt de bewoners van Schabbach een flink stuk door de twintigste eeuw. Reitz schetst met veel liefde voor detail hoe radio en telefoon, Autobahn, oorlog en Amerikanen het besloten leven van de dorpsgemeenschap achtereenvolgens openbreken. De 35mm-kopieën die er nog waren zijn verkleurd en beschadigd en werden nauwelijks vertoond. De prachtig digitaal gerestaureerde klassieker van de Duitse recente cinema is nu eindelijk weer onder handbereik. Edgar Reitz: ‘Het heeft bijna tien jaar geduurd voor het ons lukte om het filmmateriaal van Heimat te redden. Vele beelden die we met de analoge techniek bij de opnames van 1980 nog niet konden realiseren, bereikten ons nu, bij de vervaardiging van het digitale materiaal, in adembenemende schoonheid. Heimat - Een Duitse kroniek is weer tot leven gekomen.’-

Regisseur en acteurs

  • Salome Kammer portrait

    Salome Kammer

    Clarissa Lichtblau

  • Henry Arnold portrait

    Henry Arnold

    Hermann Simon

Trailers

Heimat

Zin om Heimat lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Heimat te bekijken voor je op een rijtje.

Heimat downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Heimat downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Heimat. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Heimat er ook in SD heel goed uit.

Heimat streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Heimat net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Heimat hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Heimat helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Heimat torrent

Denk je dat je om Heimat te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Heimat trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Heimat de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.