Haven
%
76

Haven

Nu kijken

Kijk Haven

Moeite met waar je nou Haven moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Haven

Samenvatting

Haven is a supernatural drama television series loosely based on the Stephen King novel The Colorado Kid. The show, which deals with strange events in a fictional town in Maine named Haven, is filmed on the South Shore of Nova Scotia, Canada, and is an American/Canadian co-production. It stars Emily Rose, Lucas Bryant, and Eric Balfour, whose characters struggle to help townspeople with supernatural afflictions and protect the town from the effects of those afflictions. The show is the creation of writers Jim Dunn and Sam Ernst. The one-hour drama premiered on July 9, 2010, on Syfy. The series was the first property to be produced for Syfy Pay channels around the globe, excluding Canada and Scandinavia. On October 12, 2011, it was renewed for a third 13-episode season, which began airing on September 21, 2012. On November 9, 2012, it was renewed for a fourth 13-episode season.

Haven

Benieuwd naar Haven? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met bybetco40.com weet je binnen no-time waar Haven draait.

Haven in de bioscoop

Haven draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Haven.

Haven streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Haven te streamen is, vind je een link op bybetco40.com. Weet je al zeker dat Haven een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Haven zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Haven torrent

Op zoek naar een torrent van Haven? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Haven zonder zorgen.

Haven downloaden

Als Haven binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Haven trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Haven de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.