Grimm
%
78

Grimm

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Grimm

Moeite met waar je nou Grimm moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Grimm

Samenvatting

Rechercheur Nick Burkhardt heeft de bijzondere gave om bovennatuurlijke wezen te zien. Hij is belast met de taak om het evenwicht tussen de mens en de mythologische wezens te bewaken.

Regisseur en acteurs

 • David Giuntoli portait

  David Giuntoli

  Nick Burkhardt

 • Silas Weir Mitchell portait

  Silas Weir Mitchell

  Monroe

 • Bitsie Tulloch portait

  Bitsie Tulloch

  Juliette Silverton

 • Russell Hornsby portait

  Russell Hornsby

  Hank Griffin

 • Bree Turner portait

  Bree Turner

  Rosalee Calvert

 • Sasha Roiz portait

  Sasha Roiz

  Captain Sean Renard

 • Claire Coffee portait

  Claire Coffee

  Adalind Schade

 • Reggie Lee portait

  Reggie Lee

  Sgt. Wu

Trailers

Grimm

Benieuwd naar Grimm? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Grimm kunt bekijken.

Grimm streamen

Wil je Grimm streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Grimm gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Grimm downloaden

series als Grimm kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Grimm. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Grimm. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Grimm torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Grimm te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Grimm trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Grimm je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!