War for the Planet of the Apes
%
79

War for the Planet of the Apes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk War for the Planet of the Apes

Moeite met waar je nou War for the Planet of the Apes moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor War for the Planet of the Apes

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Wanneer Caesar en de kolonel uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen, en de toekomst van de planeet zal beslissen.

Regisseur en acteurs

 • Matt Reeves portait

  Matt Reeves

  Director

 • Judy Greer portait

  Judy Greer

  Cornelia

 • Woody Harrelson portait

  Woody Harrelson

  Colonel

 • Andy Serkis portait

  Andy Serkis

  Caesar

 • Max Lloyd-Jones portait

  Max Lloyd-Jones

  Blue Eyes

 • Ty Olsson portait

  Ty Olsson

  Rex

 • Terry Notary portait

  Terry Notary

  Rocket

 • Alessandro Juliani portait

  Alessandro Juliani

  Spear

 • Gabriel Chavarria portait

  Gabriel Chavarria

  Preacher

 • Chad Rook portait

  Chad Rook

  Boyle

 • Timothy Webber portait

  Timothy Webber

  Elder

 • Karin Konoval portait

  Karin Konoval

  Maurice

Trailers

War for the Planet of the Apes

Op zoek naar War for the Planet of the Apes? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

War for the Planet of the Apes streamen

Het streamen van movies als War for the Planet of the Apes heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als War for the Planet of the Apes waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je War for the Planet of the Apes dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

War for the Planet of the Apes downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als War for the Planet of the Apes te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

War for the Planet of the Apes torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

War for the Planet of the Apes trailer

Weet je nog niet zeker of War for the Planet of the Apes jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.