The Teacher
%
74

The Teacher

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Teacher

Moeite met waar je nou The Teacher moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Teacher

Samenvatting

Een nieuwe lerares voert een waar schrikbewind op een middelbare school in Bratislava in de nadagen van het communisme. Maria Drazdechova is hooggeplaatst in de lokale afdeling van de partij, en misbruikt haar positie om dingen gedaan te krijgen van zowel haar leerlingen als hun ouders. Regisseur Jan Hrebejk snijdt in de film, die losjes is gebaseerd op ware gebeurtenissen in de jeugd van scenarist Petr Jarchovskýi, slim heen en weer tussen Drazdechova's aankomst in 1983 en een geheime bijeenkomst van de ouders een jaar later. Zullen ze het aandurven om tegen de lerares in te gaan?

Regisseur en acteurs

  • Jan Hřebejk portait

    Jan Hřebejk

    Director

  • Zuzana Mauréry portrait

    Zuzana Mauréry

    Mária Drazdechová

Trailers

The Teacher

Zin om The Teacher lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Teacher te bekijken voor je op een rijtje.

The Teacher downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Teacher downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Teacher. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Teacher er ook in SD heel goed uit.

The Teacher streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Teacher net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Teacher hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Teacher helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Teacher torrent

Denk je dat je om The Teacher te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Teacher trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Teacher de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.