The Snare
%
49

The Snare

Nu kijken

Kijk The Snare

Moeite met waar je nou The Snare moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Snare

Samenvatting

Drie vrienden huren een huisje aan zee voor het weekend om eens flink uit hun dak te gaan. Alleen worden zij gedurende het hele weekend lastig gevallen door een kwaadaardige paranormale kracht op de bovenste verdieping van hun appartement.

Regisseur en acteurs

 • C.A. Cooper portrait

  C.A. Cooper

  Director

 • Eaoifa Forward portrait

  Eaoifa Forward

  Alice Clarke

 • Dan Paton portrait

  Dan Paton

  Carl Weston

 • Rachel Warren portrait

  Rachel Warren

  Lizzy Abel

 • Fin Banks portrait

  Fin Banks

  Forest Child

 • Nathan Brine portrait

  Nathan Brine

  Forest Man

 • Emma-Marie Cooper portrait

  Emma-Marie Cooper

  The Ghoul (as Emma Cooper)

The Snare

Zin om The Snare lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Snare te bekijken voor je op een rijtje.

The Snare downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Snare downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Snare. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Snare er ook in SD heel goed uit.

The Snare streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Snare net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Snare hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Snare helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Snare torrent

Denk je dat je om The Snare te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Snare trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Snare de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.