The Sisters Brothers

The Sisters Brothers

Bekijk de trailer

Kijk The Sisters Brothers

Moeite met waar je nou The Sisters Brothers moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

1850, het Wilde Westen is volledig in de ban van goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars en broers Eli en Charlie Sisters krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen. Daarbij krijgen ze de hulp van de sluwe Morris. Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land. Maar is Morris eigenlijk wel te vertrouwen en wat is Warm's geheim dat hem zo waardevol maakt? Meer en meer begint Eli zich af te vragen waar hij in hemelsnaam aan begonnen is. The Sisters Brothers is gebaseerd op het zwart-komische boek van Patrick DeWitt. De film is de eerste Hollywoodproductie voor Palme d'Or-winnaar Jacques Audiard (Un Prophète, De Rouille et d'Os) met in de hoofdrollen Joaquin Phoenix (Walk the Line, Her, Gladiator), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Donnie Darko, Brokeback Mountain) en John C. Reilly (The Lobster, We Need to Talk About Kevin, Kong: Skull Island).

Regisseur en acteurs

 • Jacques Audiard portait

  Jacques Audiard

  Director

 • Jake Gyllenhaal portait

  Jake Gyllenhaal

  Hermann Kermit Warm

 • Joaquin Phoenix portait

  Joaquin Phoenix

  Eli Sisters

 • John C. Reilly portait

  John C. Reilly

  Charlie Sisters

 • Riz Ahmed portait

  Riz Ahmed

  Morris

 • Jóhannes Haukur Jóhannesson portait

  Jóhannes Haukur Jóhannesson

  Head Trapper

 • Rebecca Root portrait

  Rebecca Root

  Mayfield

 • Ian Reddington portrait

  Ian Reddington

  The Father

 • Philip Rosch portait

  Philip Rosch

  Storekeeper

Trailers

The Sisters Brothers

Wil je The Sisters Brothers kijken? De movie van Jacques Audiard uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Sisters Brothers op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Sisters Brothers met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Sisters Brothers downloaden

Het downloaden van The Sisters Brothers is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Sisters Brothers ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Sisters Brothers streamen

Het streamen van The Sisters Brothers heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Sisters Brothers online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Sisters Brothers kijkt. Ideaal!

The Sisters Brothers torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Sisters Brothers. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Sisters Brothers trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Sisters Brothers voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.