The Sisters Brothers

The Sisters Brothers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Sisters Brothers

Moeite met waar je nou The Sisters Brothers moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Sisters Brothers

Bekijk nog 3 bronnen

Weten in welke bioscopen The Sisters Brothers draait?

Samenvatting

1850, het Wilde Westen is volledig in de ban van goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars en broers Eli en Charlie Sisters krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen. Daarbij krijgen ze de hulp van de sluwe Morris. Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land. Maar is Morris eigenlijk wel te vertrouwen en wat is Warm's geheim dat hem zo waardevol maakt? Meer en meer begint Eli zich af te vragen waar hij in hemelsnaam aan begonnen is. The Sisters Brothers is gebaseerd op het zwart-komische boek van Patrick DeWitt. De film is de eerste Hollywoodproductie voor Palme d'Or-winnaar Jacques Audiard (Un Prophète, De Rouille et d'Os) met in de hoofdrollen Joaquin Phoenix (Walk the Line, Her, Gladiator), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Donnie Darko, Brokeback Mountain) en John C. Reilly (The Lobster, We Need to Talk About Kevin, Kong: Skull Island).

Regisseur en acteurs

 • Jacques Audiard portait

  Jacques Audiard

  Director

 • Jake Gyllenhaal portait

  Jake Gyllenhaal

  Hermann Kermit Warm

 • Joaquin Phoenix portait

  Joaquin Phoenix

  Eli Sisters

 • John C. Reilly portait

  John C. Reilly

  Charlie Sisters

 • Riz Ahmed portait

  Riz Ahmed

  Morris

 • Jóhannes Haukur Jóhannesson portait

  Jóhannes Haukur Jóhannesson

  Head Trapper

 • Rebecca Root portrait

  Rebecca Root

  Mayfield

 • Ian Reddington portrait

  Ian Reddington

  The Father

 • Philip Rosch portait

  Philip Rosch

  Storekeeper

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via bybetco40.com. Download nu de app!

Download de app:

The Sisters Brothers

Benieuwd naar The Sisters Brothers? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met bybetco40.com weet je binnen no-time waar The Sisters Brothers draait.

The Sisters Brothers in de bioscoop

The Sisters Brothers draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Sisters Brothers.

The Sisters Brothers streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Sisters Brothers te streamen is, vind je een link op bybetco40.com. Weet je al zeker dat The Sisters Brothers een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Sisters Brothers zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Sisters Brothers torrent

Op zoek naar een torrent van The Sisters Brothers? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Sisters Brothers zonder zorgen.

The Sisters Brothers downloaden

Als The Sisters Brothers binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Sisters Brothers trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Sisters Brothers de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.