The Old Man and the Gun

The Old Man and the Gun

Bekijk de trailer

Kijk The Old Man and the Gun

Moeite met waar je nou The Old Man and the Gun moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De charmante Forrest Tucker (Robert Redford), een van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw, gaat door het leven als een gentleman met bijhorende luxe en weelde. Alles lijkt compleet op het moment dat hij de vrouw van zijn leven ontmoet. Maar wanneer de jonge detective John Hunt (Casey Affleck) zijn zinnen op hem zet ontstaat er een kat en muis spel waarbij zelfs Hunt de charme van Forrest moeilijk kan weerstaan.

Regisseur en acteurs

 • David Lowery portait

  David Lowery

  Director

 • Robert Redford portait

  Robert Redford

  Forrest Tucker

 • Casey Affleck portait

  Casey Affleck

  John Hunt

 • Sissy Spacek portait

  Sissy Spacek

  Jewel

 • Danny Glover portait

  Danny Glover

  Actor

 • Elisabeth Moss portait

  Elisabeth Moss

  Actor

 • Tika Sumpter portait

  Tika Sumpter

  Maureen Hunt

 • Tom Waits portait

  Tom Waits

  Actor

 • Isiah Whitlock Jr. portait

  Isiah Whitlock Jr.

  Actor

 • Robert Longstreet portait

  Robert Longstreet

  Stephen Beckley Jr.

Trailers

The Old Man and the Gun

Wil je The Old Man and the Gun kijken? De movie van David Lowery uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Old Man and the Gun op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Old Man and the Gun met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Old Man and the Gun downloaden

Het downloaden van The Old Man and the Gun is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Old Man and the Gun ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Old Man and the Gun streamen

Het streamen van The Old Man and the Gun heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Old Man and the Gun online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Old Man and the Gun kijkt. Ideaal!

The Old Man and the Gun torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Old Man and the Gun. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Old Man and the Gun trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Old Man and the Gun voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.