The Keeper
%
52

The Keeper

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Keeper

Moeite met waar je nou The Keeper moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Keeper

Samenvatting

Roland Sallinger, een politieagent uit Los Angeles ontsnapt aan de dood, nadat zijn hebzuchtige partner geprobeerd heeft hem om te leggen. Nadat hij hersteld is, reist hij af naar New Mexico, met de opdracht de bodyguard te worden van de dochter van een rijke zakenman. Wanneer zij ontvoerd wordt, is het zijn taak haar op te sporen en te redden.

Regisseur en acteurs

 • Keoni Waxman portrait

  Keoni Waxman

  Director

 • Steven Seagal portait

  Steven Seagal

  Rolland Sallinger

 • Luce Rains portait

  Luce Rains

  Jason Cross

 • Liezl Carstens portrait

  Liezl Carstens

  Nikita Wells

 • Kisha Sierra portrait

  Kisha Sierra

  Actor

 • Arron Shiver portait

  Arron Shiver

  Actor

 • Brian Keith Gamble portrait

  Brian Keith Gamble

  Actor

Trailers

The Keeper

Veel gehoord over The Keeper en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Keeper heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Keeper streamen

Wil je The Keeper, de movie met Steven Seagal, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Keeper zelfs gratis kijken.

The Keeper downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Keeper ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Keeper er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Keeper torrent

Op zoek naar een torrent van The Keeper? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Keeper te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Keeper trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Keeper. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.