The Keeper
%
52

The Keeper

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Keeper

Moeite met waar je nou The Keeper moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Keeper

Samenvatting

Roland Sallinger, een politieagent uit Los Angeles ontsnapt aan de dood, nadat zijn hebzuchtige partner geprobeerd heeft hem om te leggen. Nadat hij hersteld is, reist hij af naar New Mexico, met de opdracht de bodyguard te worden van de dochter van een rijke zakenman. Wanneer zij ontvoerd wordt, is het zijn taak haar op te sporen en te redden.

Regisseur en acteurs

 • Keoni Waxman portrait

  Keoni Waxman

  Director

 • Steven Seagal portait

  Steven Seagal

  Rolland Sallinger

 • Luce Rains portait

  Luce Rains

  Jason Cross

 • Liezl Carstens portrait

  Liezl Carstens

  Nikita Wells

 • Kisha Sierra portrait

  Kisha Sierra

  Actor

 • Arron Shiver portait

  Arron Shiver

  Actor

 • Brian Keith Gamble portrait

  Brian Keith Gamble

  Actor

Trailers

The Keeper

Benieuwd naar The Keeper? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Keeper kunt bekijken.

The Keeper streamen

Wil je The Keeper streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Keeper gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Keeper downloaden

movies als The Keeper kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Keeper. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Keeper. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Keeper torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Keeper te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Keeper trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Keeper je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!