Incredibles 2
%
100

Incredibles 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Incredibles 2

Moeite met waar je nou Incredibles 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Incredibles 2

Samenvatting

De geliefde superhelden-familie is terug in Incredibles 2! Helen, moeder van het gezin, staat ineens in de spotlight als superheld, terwijl Bob als huisvader samen met Violet en Dash thuisblijft en een grote uitdaging heeft om aan het dagelijkse, normale leven te wennen zonder superhelden-actie. Het blijkt een moeilijke verandering voor de hele familie te zijn, al helemaal omdat niemand zich bewust is van baby Jack-Jack's groeiende superkrachten... Wanneer een nieuwe gevaarlijke schurk met een meesterplan opduikt, moeten Frozone en de familie wel een manier vinden om weer samen tegen dit kwaad te strijden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, ook al zijn ze allemaal Incredible…

Regisseur en acteurs

 • Holly Hunter portait

  Holly Hunter

  Helen Parr / Elastigirl (voice)

 • Sarah Vowell portait

  Sarah Vowell

  Violet Parr (voice)

 • Raymond Ochoa portait

  Raymond Ochoa

  Dash Parr (voice)

 • Samuel L. Jackson portait

  Samuel L. Jackson

  Lucius Best / Frozone (voice)

Trailers

Incredibles 2

Incredibles 2 streamen

Incredibles 2 streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Incredibles 2 downloaden

Zin om Incredibles 2 te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Incredibles 2 te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Incredibles 2 torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Incredibles 2 makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Incredibles 2 trailer

Wil je er zeker van zijn dat Incredibles 2 jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.