The Bridge
%
86

The Bridge

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Bridge

Moeite met waar je nou The Bridge moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Bridge

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Misdaadserie waarin de Deense en Zweedse rechercheteams samenwerken om misdaden op te lossen.

Regisseur en acteurs

 • Sofia Helin portait

  Sofia Helin

  Saga Norén

 • Rafael Pettersson portait

  Rafael Pettersson

  John

 • Thure Lindhardt portait

  Thure Lindhardt

  Henrik

 • Dag Malmberg portait

  Dag Malmberg

  Hans

 • Sarah Boberg portait

  Sarah Boberg

  Lillian

 • Louise Peterhoff portait

  Louise Peterhoff

  Annika

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Freddie Holst

Trailers

The Bridge

The Bridge streamen

The Bridge streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Bridge downloaden

Zin om The Bridge te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The Bridge te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Bridge torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The Bridge makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Bridge trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Bridge jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.