Spaghettiman
%
50

Spaghettiman

Nu kijken

Kijk Spaghettiman

Moeite met waar je nou Spaghettiman moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Spaghettiman

Samenvatting

Clark geeft om helemaal niets. Niet om de wereld en zelfs niet om zichzelf. Na een incident met een oude bak spaghetti en een kapotte magnetron wordt hij een superheld. Maar niet zomaar eentje. Clark krijgt de mogelijkheid om tegen het kwaad te vechten met de kracht van spaghetti. Hier moet je hem alleen wel voor betalen.

Regisseur en acteurs

 • Mark Potts portrait

  Mark Potts

  Director

 • Ben Crutcher portrait

  Ben Crutcher

  Clark / Spaghetti Man

 • Winston Carter portrait

  Winston Carter

  Dale / Shadow Man

 • Brand Rackley portrait

  Brand Rackley

  Anthony Banner

 • Joe LoCicero portrait

  Joe LoCicero

  Keto

Spaghettiman

Wil je Spaghettiman kijken? De movie van Mark Potts uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Spaghettiman op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Spaghettiman met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Spaghettiman downloaden

Het downloaden van Spaghettiman is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Spaghettiman ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Spaghettiman streamen

Het streamen van Spaghettiman heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Spaghettiman online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Spaghettiman kijkt. Ideaal!

Spaghettiman torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Spaghettiman. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Spaghettiman trailer

Bekijk eerst even de trailer van Spaghettiman voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.