Robert
%
33

Robert

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Robert

Moeite met waar je nou Robert moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Robert

Samenvatting

Wanneer Paul en Jenny hun schoonmaker Agatha ontslaan krijgt hun zoon Gene een oude pop, genaamd Robert. Na het vertrek van Agatha gebeuren er al snel vreemde dingen in het huis. Meubels worden vernield, objecten vliegen in het rond en midden in de nacht galmt een hysterische lachdoor het huis. Maar niemand gelooft Gene wanneer hij zegt dat het Robert is. Paul en Jenny geloven dat buitenechtelijke krachten bezit hebben genomen van hun huis. Maar het is niet het huis dat behekst is… het is de pop.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Jones portrait

  Andrew Jones

  Director

 • Lee Bane portait

  Lee Bane

  Paul

 • Megan Lockhurst portrait

  Megan Lockhurst

  Martha

 • Flynn Allen portrait

  Flynn Allen

  Gene

 • Suzie Frances Garton portait

  Suzie Frances Garton

  Jenny

 • Judith Haley portait

  Judith Haley

  Agatha

 • Cyd Casados portrait

  Cyd Casados

  Debbie

 • Ryan Michaels portrait

  Ryan Michaels

  Clarence

 • Samuel Hutchison portrait

  Samuel Hutchison

  Steven

Trailers

Robert

Wil je Robert kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Robert streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Robert niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Robert zelfs gratis bekijken.

Robert downloaden

Wil je Robert ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Robert overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Robert torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Robert is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Robert trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Robert de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.