Robert
%
33

Robert

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Robert

Moeite met waar je nou Robert moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Robert

Samenvatting

Wanneer Paul en Jenny hun schoonmaker Agatha ontslaan krijgt hun zoon Gene een oude pop, genaamd Robert. Na het vertrek van Agatha gebeuren er al snel vreemde dingen in het huis. Meubels worden vernield, objecten vliegen in het rond en midden in de nacht galmt een hysterische lachdoor het huis. Maar niemand gelooft Gene wanneer hij zegt dat het Robert is. Paul en Jenny geloven dat buitenechtelijke krachten bezit hebben genomen van hun huis. Maar het is niet het huis dat behekst is… het is de pop.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Jones portrait

  Andrew Jones

  Director

 • Lee Bane portait

  Lee Bane

  Paul

 • Megan Lockhurst portrait

  Megan Lockhurst

  Martha

 • Flynn Allen portrait

  Flynn Allen

  Gene

 • Suzie Frances Garton portait

  Suzie Frances Garton

  Jenny

 • Judith Haley portait

  Judith Haley

  Agatha

 • Cyd Casados portrait

  Cyd Casados

  Debbie

 • Ryan Michaels portrait

  Ryan Michaels

  Clarence

 • Samuel Hutchison portrait

  Samuel Hutchison

  Steven

Trailers

Robert

Robert streamen

Robert streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Robert downloaden

Zin om Robert te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Robert te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Robert torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Robert makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Robert trailer

Wil je er zeker van zijn dat Robert jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.