RBG
%
81

RBG

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk RBG

Moeite met waar je nou RBG moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor RBG

Samenvatting

De documentaire RBG geeft ons een unieke inkijk in het uitzonderlijke leven van opperrechter aan het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten; Ruth Bader Ginsburg. Heldin, icoon, rebel en dwarsligger. In 1980 werd Ginsburg door president Jimmy Carter benoemd tot rechter van het Hof van Beroep voor het circuit van het District of Columbia in Washington D.C., waar ze werkte tot Bill Clinton haar in 1993 voordroeg als rechter van het federale Hooggerechtshof. De 85-jarige rechter beoefent nog steeds haar ambt aan ’s lands hoogste rechtsprekende instantie en heeft op dit punt een indrukwekkende stempel gedrukt op de democratische partij in Amerika, voornamelijk rondom de gelijkheid van mannen en vrouwen. Hiermee werd ze onverwacht een icoon binnen de popcultuur (Notorious R.B.G.) en een voorbeeld voor veel vrouwen. Haar unieke reis naar de hoogste rechtbank in Amerika is grotendeels onbekend, zelfs voor haar grootste fans. Tot dit moment. Het levensverhaal van Ruth Bader Ginsburg is ook verfilmd als speelfilm On The Basis of Sex, met Felicity Jones in de hoofdrol. Deze zal vanaf 7 maart 2019 te zien zijn in de bioscoop.

Regisseur en acteurs

 • Betsy West portrait

  Betsy West

  Director

 • Julie Cohen portrait

  Julie Cohen

  Director

 • Ruth Bader Ginsburg portrait

  Ruth Bader Ginsburg

  Herself

 • Jane C. Ginsburg portrait

  Jane C. Ginsburg

  Herself

 • James Steven Ginsberg portrait

  James Steven Ginsberg

  Himself

 • Nina Totenberg portrait

  Nina Totenberg

  Herself

 • Clara Spera portrait

  Clara Spera

  Herself

 • Gloria Steinem portait

  Gloria Steinem

  Herself

 • Martin D. Ginsburg portrait

  Martin D. Ginsburg

  Himself (archive footage)

 • Antonin Scalia portrait

  Antonin Scalia

  Himself (archive footage)

 • Bill Clinton portait

  Bill Clinton

  Himself

 • Sharron Frontiero portrait

  Sharron Frontiero

  Herself

 • Orrin Hatch portrait

  Orrin Hatch

  Himself

 • Lilly Ledbetter portrait

  Lilly Ledbetter

  Herself

 • Stephen Wiesenfeld portrait

  Stephen Wiesenfeld

  Himself

 • Kate McKinnon portait

  Kate McKinnon

  Ruth Bader Ginsburg (Archive Footage)

 • The Notorious B.I.G. portrait

  The Notorious B.I.G.

  Himself (archive footage)

Trailers

RBG

Benieuwd naar RBG? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met bybetco40.com weet je binnen no-time waar RBG draait.

RBG in de bioscoop

RBG draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor RBG.

RBG streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra RBG te streamen is, vind je een link op bybetco40.com. Weet je al zeker dat RBG een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je RBG zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

RBG torrent

Op zoek naar een torrent van RBG? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je RBG zonder zorgen.

RBG downloaden

Als RBG binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

RBG trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of RBG de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.