Pokémon XY
%
75

Pokémon XY

Nu kijken

Kijk Pokémon XY

Moeite met waar je nou Pokémon XY moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pokémon XY

Samenvatting

Animatieserie over Ash Ketchum en de spannende avonturen die hij beleeft samen met Pikachu, zijn vrienden en Pokémon.

Regisseur en acteurs

 • Kunihiko Yuyama portait

  Kunihiko Yuyama

  Director

 • Christa Lips portrait

  Christa Lips

  Ash (Dutch version)

 • Jeroen Keers portrait

  Jeroen Keers

  Narrator (Dutch version)

 • Hilde De Mildt portrait

  Hilde De Mildt

  Jessie (Dutch version)

 • Ikue Ōtani portait

  Ikue Ōtani

  Pikachu

 • Kim Sulocki portait

  Kim Sulocki

  Ash (Swedish version)

 • Fábio Lucindo portait

  Fábio Lucindo

  Ash

Pokémon XY

Veel gehoord over Pokémon XY en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Pokémon XY heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Pokémon XY streamen

Wil je Pokémon XY, de movie met Christa Lips, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Pokémon XY zelfs gratis kijken.

Pokémon XY downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Pokémon XY ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Pokémon XY er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Pokémon XY torrent

Op zoek naar een torrent van Pokémon XY? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Pokémon XY te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Pokémon XY trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Pokémon XY. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.