Patti Cake$
%
59

Patti Cake$

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Patti Cake$

Moeite met waar je nou Patti Cake$ moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Patti Cake$

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Leef mee met het ultieme underdog-verhaal van wannabe rapper Patricia Dombrowski alias Patti Cake$. In de deprimerende buitenwijken van New Jersey probeert ze door te breken en succes te vinden als muzikant.

Regisseur en acteurs

 • Geremy Jasper portrait

  Geremy Jasper

  Director

 • Danielle Macdonald portait

  Danielle Macdonald

  Patti

 • Bridget Everett portait

  Bridget Everett

  Barb

 • Siddharth Dhananjay portrait

  Siddharth Dhananjay

  Actor

 • Mamoudou Athie portait

  Mamoudou Athie

  Actor

 • Wass Stevens portait

  Wass Stevens

  Nickel

 • Cathy Moriarty portait

  Cathy Moriarty

  Nana

 • McCaul Lombardi portait

  McCaul Lombardi

  Danny

 • Patrick Brana portrait

  Patrick Brana

  Slaz

 • Dylan Blue portrait

  Dylan Blue

  Drewsky / Master of Ceremonies

 • Adam Scarimbolo portait

  Adam Scarimbolo

  Pony

Trailers

Patti Cake$

Zin om Patti Cake$ lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Patti Cake$ te bekijken voor je op een rijtje.

Patti Cake$ downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Patti Cake$ downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Patti Cake$. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Patti Cake$ er ook in SD heel goed uit.

Patti Cake$ streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Patti Cake$ net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Patti Cake$ hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Patti Cake$ helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Patti Cake$ torrent

Denk je dat je om Patti Cake$ te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Patti Cake$ trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Patti Cake$ de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.