Reis naar het Noorden
%
73

Reis naar het Noorden

Nu kijken

Kijk Reis naar het Noorden

Moeite met waar je nou Reis naar het Noorden moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Reis naar het Noorden

Bekijk nog 5 bronnen

Weten in welke bioscopen Reis naar het Noorden draait?

Samenvatting

Sasha is een slim en doortastend meisje van 15 jaar dat opgroeit in het aristocratische milieu van St. Petersburg aan het einde van de 19e eeuw. Ze is groot bewonderaar van haar opa, een bekende ontdekkingsreiziger die niet meer terugkwam van een expeditie naar de Noordpool. Nadat Sasha zijn reisplan ontdekt, loopt ze van huis weg om hem en zijn schip te gaan zoeken. Ze sluit zich aan bij de bemanning van een schip en vaart samen met hen naar het verre Noorden.

Regisseur en acteurs

 • Rémi Chayé portrait

  Rémi Chayé

  Director

 • Christa Théret portait

  Christa Théret

  Sasha

 • Féodor Atkine portait

  Féodor Atkine

  Oloukine

 • Antony Hickling portait

  Antony Hickling

  Larson

 • Thomas Sagols portait

  Thomas Sagols

  Katch

 • Rémi Caillebot portrait

  Rémi Caillebot

  Larson

 • Loïc Houdré portrait

  Loïc Houdré

  Lund

 • Audrey Sablé portrait

  Audrey Sablé

  Nadya

Reis naar het Noorden

Benieuwd naar Reis naar het Noorden? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met bybetco40.com weet je binnen no-time waar Reis naar het Noorden draait.

Reis naar het Noorden in de bioscoop

Reis naar het Noorden draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Reis naar het Noorden.

Reis naar het Noorden streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Reis naar het Noorden te streamen is, vind je een link op bybetco40.com. Weet je al zeker dat Reis naar het Noorden een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Reis naar het Noorden zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Reis naar het Noorden torrent

Op zoek naar een torrent van Reis naar het Noorden? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Reis naar het Noorden zonder zorgen.

Reis naar het Noorden downloaden

Als Reis naar het Noorden binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Reis naar het Noorden trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Reis naar het Noorden de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.