Jawbone
%
63

Jawbone

Nu kijken

Kijk Jawbone

Moeite met waar je nou Jawbone moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Jawbone

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Een voormalig bokskampioen in de jeugd, Jimmy McCabe, zoekt wanhopig naar vertrouwen maar zoekt op de verkeerde plaatsen. Wanneer hij helemaal aan de grond zit wendt hij zich tot zijn voormalige boksclub en de enige familie die hij heeft achtergelaten: eigenaar Bill, assistent Eddie en promotor Joe. In een strijd tussen angst en vertrouwen riskeert Jimmy zijn leven als hij probeert om een plek te veroveren in de wereld.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Napper portait

  Thomas Napper

  Director

 • Johnny Harris portait

  Johnny Harris

  Jimmy McCabe

 • Ian McShane portait

  Ian McShane

  Joe Padgett

 • Ray Winstone portait

  Ray Winstone

  William Carney

 • Michael Smiley portait

  Michael Smiley

  Eddie

 • Luke J.I. Smith portait

  Luke J.I. Smith

  Damian

 • Anna Wilson-Hall portait

  Anna Wilson-Hall

  Mary

 • Jermaine Allen portait

  Jermaine Allen

  Boxing Ring Spectator

 • Archie Cocker portait

  Archie Cocker

  Boxing Ring Spectator

 • Stacey Lynn Crowe portait

  Stacey Lynn Crowe

  Boxers Wife

 • Marilyn May James portait

  Marilyn May James

  Boxing Ring Spectator

 • Atul Sharma portait

  Atul Sharma

  Boxing Ring Spectator

Jawbone

Zin om Jawbone lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Jawbone te bekijken voor je op een rijtje.

Jawbone downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Jawbone downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Jawbone. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Jawbone er ook in SD heel goed uit.

Jawbone streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Jawbone net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Jawbone hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Jawbone helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Jawbone torrent

Denk je dat je om Jawbone te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Jawbone trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Jawbone de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.