Iron Man
%
79

Iron Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Iron Man

Moeite met waar je nou Iron Man moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Iron Man

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

De multimiljardair Tony Stark en wapenhandelaar, wordt door rebellen ontvoerd die hem dwingen een nieuw wapen te bouwen. In plaats daarvan maakt hij met zijn medegevangene Yinsen een ingenieus hypermodern metalen pak, waarmee hij weet te ontsnappen naar Los Angeles. Daar ontdekt Tony een complot dat de wereld in gevaar brengt.

Regisseur en acteurs

 • Jon Favreau portrait

  Jon Favreau

  director

 • Paul Bettany portrait

  Paul Bettany

  actor

 • Sayed Badreya portrait

  Sayed Badreya

  actor

 • Bill Smitrovich portrait

  Bill Smitrovich

  actor

 • Clark Gregg portrait

  Clark Gregg

  actor

 • Faran Tahir portrait

  Faran Tahir

  actor

 • Shaun Toub portrait

  Shaun Toub

  actor

 • Leslie Bibb portrait

  Leslie Bibb

  actor

 • Gwyneth Paltrow portrait

  Gwyneth Paltrow

  actor

 • Jeff Bridges portrait

  Jeff Bridges

  actor

 • Terrence Howard portrait

  Terrence Howard

  actor

 • Robert Downey Jr. portrait

  Robert Downey Jr.

  actor

Trailers

Iron Man

Zin om Iron Man lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Iron Man te bekijken voor je op een rijtje.

Iron Man downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Iron Man downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Iron Man. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Iron Man er ook in SD heel goed uit.

Iron Man streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Iron Man net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Iron Man hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Iron Man helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Iron Man torrent

Denk je dat je om Iron Man te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Iron Man trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Iron Man de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.