Iep!
%
64

Iep!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Iep!

Moeite met waar je nou Iep! moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Iep!

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Op een dag ziet Warre onder een struik iets vreemds liggen. Hij weet niet of het een vogel is in de vorm van een meisje of een meisje in de vorm van een vogel. Hij neemt het wezentje mee naar huis. Zijn vrouw Tine wil het houden alsof het haar eigen kind is. Maar het heeft vleugels...

Regisseur en acteurs

 • Rita Horst portrait

  Rita Horst

  Director

 • Ties Dekker portrait

  Ties Dekker

  Bor

 • Diederik Ebbinge portait

  Diederik Ebbinge

  Rescuer

 • Kenadie Jourdin portrait

  Kenadie Jourdin

  Viegeltje

Trailers

Iep!

Wil je Iep! kijken? De movie van Rita Horst uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Iep! op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Iep! met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Iep! downloaden

Het downloaden van Iep! is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Iep! ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Iep! streamen

Het streamen van Iep! heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Iep! online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Iep! kijkt. Ideaal!

Iep! torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Iep!. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Iep! trailer

Bekijk eerst even de trailer van Iep! voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.