I Miss You When I See You

I Miss You When I See You

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Miss You When I See You

Moeite met waar je nou I Miss You When I See You moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Miss You When I See You

Samenvatting

Kevin en Jamie zijn trouwe schoolvrienden en ontdekken hun romantische gevoelens voor elkaar. Als ze tijdens een eerste kus ruw verstoord worden door de politie, durft Jamie er geen vervolg aan te geven. Kevin emigreert met zijn moeder naar Australië en ze verliezen ieder contact. Jaren later moet Jamie voor zijn werk in Sydney zijn en besluit hij Kevin op te zoeken. Dit brengt zoveel teweeg dat Kevin terugkeert naar Hong Kong. Jamie helpt hem aan een tijdelijk baantje als leraar en hij probeert zijn leven op de rit te krijgen. Als Kevin zijn gevoelens voor hem uitspreekt moet hij beslissen tussen het volgen van zijn hart of zich weer conformeren aan de normen van de Hong Kongse maatschappij...

Regisseur en acteurs

 • Simon Chung portrait

  Simon Chung

  Director

 • 麥子樂 portrait

  麥子樂

  Jamie

 • Jun Li portrait

  Jun Li

  Kevin

 • Candy Cheung portrait

  Candy Cheung

  Elaine

 • Ho-Yeung Yuen portrait

  Ho-Yeung Yuen

  Fai

 • Kevin Ip portrait

  Kevin Ip

  Actor

 • Tom Lo portrait

  Tom Lo

  Actor

 • Wayne Koon portrait

  Wayne Koon

  Actor

Trailers

I Miss You When I See You

Benieuwd naar I Miss You When I See You? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als I Miss You When I See You kunt bekijken.

I Miss You When I See You streamen

Wil je I Miss You When I See You streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je I Miss You When I See You gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

I Miss You When I See You downloaden

movies als I Miss You When I See You kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar I Miss You When I See You. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van I Miss You When I See You. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

I Miss You When I See You torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om I Miss You When I See You te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

I Miss You When I See You trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of I Miss You When I See You je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!