Girls Trip
%
100

Girls Trip

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Girls Trip

Moeite met waar je nou Girls Trip moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Girls Trip

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

Vier goede jeugdvriendinnen (Regina Hall, Tiffany Haddish, Jada Pinkett Smith en Queen Latifah) zijn al jaren niet samen op pad geweest, hoog tijd dus voor een Girls Trip! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt, en gaan ze helemaal los.

Regisseur en acteurs

 • Malcolm D. Lee portait

  Malcolm D. Lee

  Director

 • Jada Pinkett Smith portait

  Jada Pinkett Smith

  Actor

 • Regina Hall portait

  Regina Hall

  Actor

 • Kofi Siriboe portait

  Kofi Siriboe

  Actor

 • Queen Latifah portait

  Queen Latifah

  Actor

 • Tiffany Haddish portrait

  Tiffany Haddish

  Dina

Trailers

Girls Trip

Op zoek naar Girls Trip? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Girls Trip streamen

Het streamen van movies als Girls Trip heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Girls Trip waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Girls Trip dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Girls Trip downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Girls Trip te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Girls Trip torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Girls Trip trailer

Weet je nog niet zeker of Girls Trip jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.