Girls Trip
%
100

Girls Trip

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Girls Trip

Moeite met waar je nou Girls Trip moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Girls Trip

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Vier goede jeugdvriendinnen (Regina Hall, Tiffany Haddish, Jada Pinkett Smith en Queen Latifah) zijn al jaren niet samen op pad geweest, hoog tijd dus voor een Girls Trip! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt, en gaan ze helemaal los.

Regisseur en acteurs

 • Malcolm D. Lee portait

  Malcolm D. Lee

  Director

 • Jada Pinkett Smith portait

  Jada Pinkett Smith

  Actor

 • Regina Hall portait

  Regina Hall

  Actor

 • Kofi Siriboe portait

  Kofi Siriboe

  Actor

 • Queen Latifah portait

  Queen Latifah

  Actor

 • Tiffany Haddish portrait

  Tiffany Haddish

  Dina

Trailers

Girls Trip

Girls Trip streamen

Girls Trip streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Girls Trip downloaden

Zin om Girls Trip te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Girls Trip te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Girls Trip torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Girls Trip makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Girls Trip trailer

Wil je er zeker van zijn dat Girls Trip jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.