Gewoon Hans
%
66

Gewoon Hans

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gewoon Hans

Moeite met waar je nou Gewoon Hans moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gewoon Hans

Samenvatting

De vader van de 17-jarige Katinka is een enorme fan van Hans Teeuwen. In hun kleine huis hangen overal posters, slingeren CD's en schallen de hele dag shows van Hans Teeuwen op de te grote flatscreen. De Teeuwen-overdaad leidt tot angsten en waanbeelden bij Katinka. Hans Teeuwen speelt de hoofdrol in haar nachtmerries, ze hoort zijn stem en ziet hem af en toe zelfs verschijnen. De psychiater adviseert haar Teeuwen in het echt te ontmoeten, zodat ze kan zien dat hij in werkelijkheid reuze meevalt. Wanneer de ontmoeting plaatsvindt, heeft dit precies het gewenste effect. Het gaat snel weer goed met Katinka en de nachtmerries, stemmen en verschijningen houden op. Dan nodigt Teeuwen het gezin uit voor een diner en een concert in de stad. In de loop van de avond zien we Katinka smoorverliefd worden op een volmaakte Hans Teeuwen. Maar is het de echte Hans Teeuwen?

Regisseur en acteurs

  • Diederik Ebbinge portait

    Diederik Ebbinge

    Director

  • Hans Teeuwen portait

    Hans Teeuwen

    Himself

Trailers

Gewoon Hans

Gewoon Hans streamen

Gewoon Hans streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Gewoon Hans downloaden

Zin om Gewoon Hans te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Gewoon Hans te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Gewoon Hans torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Gewoon Hans makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Gewoon Hans trailer

Wil je er zeker van zijn dat Gewoon Hans jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.