De beveiligers

De beveiligers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De beveiligers

Moeite met waar je nou De beveiligers moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De beveiligers

Samenvatting

In steden hangen beveiligingscamera’s op straat en in het openbaar vervoer, politici worden dag en nacht bewaakt en de kans op een aanslag in Nederland is reëel. Beveiliging lijkt vanzelfsprekend en vooral nodig. Zijn beveiligers in staat om ons te beschermen of leveren ze vooral schijnveiligheid? Regisseur Anneloek Sollart (o.a. Rauw en Rauwer) filmde voor De beveiligers vijf personen die ons veilig moeten houden, waaronder een persoonsbeveiliger van Geert Wilders en de securitymanager van de kerncentrale in Borssele. De documentaire laat zien hoe in Nederland angst en veiligheid een spel met elkaar spelen. In De Beveiligers zegt Michael, persoonsbeveiliger van Geert Wilders: “Als ik moet kiezen tussen het leven van een zesjarig kind en de persoon die ik beveilig, zal ik voor de laatste kiezen. Dat is mijn taak.” De afgetrainde professional, die we met een AK-47 zien oefenen, moet tijdens zijn werk kunnen reageren als een robot. Verder komen in De beveiligers aan het woord: John de Nooijer, Security Manager van kerncentrale Borssele, waar nooit eerder iemand is geïnterviewd over de beveiliging van de nucleaire installatie. Jory Brenders, beveiliger tijdens de Gaypride, het jaarlijkse evenement dat hoog op de targetlijst staat als mogelijk doelwit voor terroristen. Michael van Gulik en Albert Verhoeven, camerabeveiligers van de Rotterdamse metro (RET), kunnen met ruim 1.600 camera’s inzoomen op het scherm van je mobieltje en tegelijkertijd een heel metrostation overzien. En beveiliger in opleiding Donald Basabose (Hofstad Security), hij is de enige beveiliger in de film die terrorisme zelf heeft meegemaakt toen hij als kind in Burundi woonde. Daarom wil hij het vak in, om te kunnen ingrijpen. Donald vindt dat zijn taak als mens. “Terreur, je weet niet hoe snel het kan gaan, totdat je het zelf meemaakt.”

Regisseur en acteurs

  • Anneloek Sollart portrait

    Anneloek Sollart

    Director

Trailers

De beveiligers

Zin om De beveiligers lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De beveiligers te bekijken voor je op een rijtje.

De beveiligers downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De beveiligers downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De beveiligers. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De beveiligers er ook in SD heel goed uit.

De beveiligers streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De beveiligers net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De beveiligers hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De beveiligers helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De beveiligers torrent

Denk je dat je om De beveiligers te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De beveiligers trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De beveiligers de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.