Bumba
%
78

Bumba

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bumba

Moeite met waar je nou Bumba moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bumba

Samenvatting

Bumba is een ondeugende, vrolijke clown die zijn kunstjes doet in een circus. Daarbij krijgt hij hulp van allerlei bontgekleurde figuurtjes.

Regisseur en acteurs

 • Amir Chamdin portrait

  Amir Chamdin

  Director

 • Helena af Sandeberg portait

  Helena af Sandeberg

  Bim Warne

 • David Dencik portait

  David Dencik

  Fred Åkerström

 • Hans-Erik Dyvik Husby portrait

  Hans-Erik Dyvik Husby

  Cornelis Vreeswijk

 • Malin Crépin portait

  Malin Crépin

  Ingalill Rehnberg

 • Johan Glans portait

  Johan Glans

  Anders Burman

 • Frida Sjögren portrait

  Frida Sjögren

  Anita Strandell

 • Susanne Thorson portait

  Susanne Thorson

  Administrator at Immigration Office

 • Daniel Abreu portait

  Daniel Abreu

  Festivaldeltagare

 • Emil Johnsen portait

  Emil Johnsen

  Eva

Trailers

Bumba

Veel gehoord over Bumba en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bumba heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bumba streamen

Wil je Bumba, de movie met Helena af Sandeberg, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bumba zelfs gratis kijken.

Bumba downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bumba ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bumba er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bumba torrent

Op zoek naar een torrent van Bumba? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bumba te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bumba trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bumba. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.