Anna and the Apocalypse

Anna and the Apocalypse

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Anna and the Apocalypse

Moeite met waar je nou Anna and the Apocalypse moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anna and the Apocalypse

Samenvatting

De film gaat over een zombie-invasie die het kerstfeest van het slaperige stadje Little Haven bedreigt. Anna en haar vrienden van de middelbare school worden gedwongen om te vechten, hakken en zingen tussen hordes zombies in. Al snel komen ze erachter dat het leven van een tiener even ingewikkeld is als overleven als een tiener, zelfs wanneer de wereld ten onder lijkt te gaan.

Regisseur en acteurs

 • John McPhail portrait

  John McPhail

  Director

 • Ella Hunt portait

  Ella Hunt

  Anna

 • Sarah Swire portait

  Sarah Swire

  Steph

 • Malcolm Cumming portrait

  Malcolm Cumming

  Dave

 • Malcolm Cumming portrait

  Malcolm Cumming

  John

 • Christopher Leveaux portrait

  Christopher Leveaux

  Chris

 • Paul Kaye portait

  Paul Kaye

  Savage

 • Ben Wiggins portrait

  Ben Wiggins

  Nick

 • Mark Benton portait

  Mark Benton

  Trevor

Trailers

Anna and the Apocalypse

Benieuwd naar Anna and the Apocalypse? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met bybetco40.com weet je binnen no-time waar Anna and the Apocalypse draait.

Anna and the Apocalypse in de bioscoop

Anna and the Apocalypse draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Anna and the Apocalypse.

Anna and the Apocalypse streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Anna and the Apocalypse te streamen is, vind je een link op bybetco40.com. Weet je al zeker dat Anna and the Apocalypse een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Anna and the Apocalypse zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Anna and the Apocalypse torrent

Op zoek naar een torrent van Anna and the Apocalypse? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Anna and the Apocalypse zonder zorgen.

Anna and the Apocalypse downloaden

Als Anna and the Apocalypse binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Anna and the Apocalypse trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Anna and the Apocalypse de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.