A Bridge Too Far
%
74

A Bridge Too Far

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Bridge Too Far

Moeite met waar je nou A Bridge Too Far moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Bridge Too Far

Samenvatting

This all-star WWII epic depicts the Allied defeat at Arnhem, Holland, in September 1944 and concentrates on those assigned to capture the strategically important bridge, despite insurmountable odds... It was planned to airdrop 35,000 U.S. and British paratroopers into Eastern Holland to secure six bridges leading to the German border, while a British ground force sped through Belgium to the bridge at Arnhem on the Rhine River. Converging, the two armies were to smash the already-damaged war-production factories of the Third Reich in the Ruhr section of Germany. But...everything went wrong: weather, bad judgment, panic, pure bad luck. The operation, which lasted nine days and had been code-named "Market Garden," was a total disaster... Based on the book by Cornelius Ryan.

Regisseur en acteurs

 • Richard Attenborough portrait

  Richard Attenborough

  director

 • Liv Ullmann portrait

  Liv Ullmann

  actor

 • Maximilian Schell portrait

  Maximilian Schell

  actor

 • Robert Redford portrait

  Robert Redford

  actor

 • Ryan O'Neal portrait

  Ryan O'Neal

  actor

 • Laurence Olivier portrait

  Laurence Olivier

  actor

 • Hardy Kruger portrait

  Hardy Kruger

  actor

 • Anthony Hopkins portrait

  Anthony Hopkins

  actor

 • Gene Hackman portrait

  Gene Hackman

  actor

 • Elliott Gould portrait

  Elliott Gould

  actor

 • Edward Fox portrait

  Edward Fox

  actor

 • Sean Connery portrait

  Sean Connery

  actor

 • Michael Caine portrait

  Michael Caine

  actor

 • James Caan portrait

  James Caan

  actor

 • Dirk Bogarde portrait

  Dirk Bogarde

  actor

Trailers

A Bridge Too Far

Zin om A Bridge Too Far lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Bridge Too Far te bekijken voor je op een rijtje.

A Bridge Too Far downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Bridge Too Far downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Bridge Too Far. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Bridge Too Far er ook in SD heel goed uit.

A Bridge Too Far streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Bridge Too Far net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Bridge Too Far hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Bridge Too Far helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Bridge Too Far torrent

Denk je dat je om A Bridge Too Far te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Bridge Too Far trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Bridge Too Far de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.