211

Kijk 211

Moeite met waar je nou 211 moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 211

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

#211 is de politiecode voor een overval. Politieagent Mike Chandler neemt tiener Kenny mee op patrouille om hem ervan te weerhouden het verkeerde pad te kiezen. Wanneer ze langs een bankgebouw rijden blijkt daar een brutale overval aan de gang. Een aantal zwaarbewapende ex-militairen, die door Interpol op de hielen worden gezeten, heeft het bankpersoneel en de bezoekers gegijzeld. Mike en Kenny komen in een hevig vuurgevecht met de overvallers terecht en staan er helemaal alleen voor.

Regisseur en acteurs

  • York Alec Shackleton portrait

    York Alec Shackleton

    Director

  • Nicolas Cage portrait

    Nicolas Cage

    Actor

211

Zin om 211 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om 211 te bekijken voor je op een rijtje.

211 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je 211 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van 211. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet 211 er ook in SD heel goed uit.

211 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je 211 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je 211 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je 211 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

211 torrent

Denk je dat je om 211 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

211 trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of 211 de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.