10 Cloverfield Lane
%
72

10 Cloverfield Lane

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 10 Cloverfield Lane

Moeite met waar je nou 10 Cloverfield Lane moet kijken? Gedoe met downloaden? bybetco40.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 10 Cloverfield Lane

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Na een ongeluk wordt Michelle in een bunker wakker. Twee mannen in de bunker beweren haar gered te hebben en vertellen dat de mensheid bijna is uitgeroeid na een gifgasaanval. Na een tijdje krijgt Michelle argwaan.

Regisseur en acteurs

 • Dan Trachtenberg portait

  Dan Trachtenberg

  Director

 • Mary Elizabeth Winstead portait

  Mary Elizabeth Winstead

  Michelle

 • John Goodman portait

  John Goodman

  Howard Stambler

 • John Gallagher Jr. portait

  John Gallagher Jr.

  Emmett DeWitt

 • Bradley Cooper portait

  Bradley Cooper

  Ben (voice)

 • Douglas M. Griffin portait

  Douglas M. Griffin

  Driver

 • Cindy Hogan portait

  Cindy Hogan

  Neighbor Woman

 • Suzanne Cryer portait

  Suzanne Cryer

  Leslie

 • Maya Erskine portait

  Maya Erskine

  Darcy

 • Mat Vairo portait

  Mat Vairo

  Jeremy

 • Ryan Martin Dwyer portrait

  Ryan Martin Dwyer

  Extra Licoreria

Trailers

10 Cloverfield Lane

Veel gehoord over 10 Cloverfield Lane en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt 10 Cloverfield Lane heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

10 Cloverfield Lane streamen

Wil je 10 Cloverfield Lane, de movie met Mary Elizabeth Winstead, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je 10 Cloverfield Lane zelfs gratis kijken.

10 Cloverfield Lane downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je 10 Cloverfield Lane ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet 10 Cloverfield Lane er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

10 Cloverfield Lane torrent

Op zoek naar een torrent van 10 Cloverfield Lane? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van 10 Cloverfield Lane te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

10 Cloverfield Lane trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van 10 Cloverfield Lane. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.